google-site-verification=Pr1nyUkaMWROvh0teC5B-bpL5tuP0D9PP9EhNT27gT8 Пробудження у часи хаосу
top of page
Поиск
  • Фото автораOlena Zozulya

Пробудження у часи хаосу

Обновлено: 16 июн. 2023 г.


Что такое пробуждение?
Останнім часом я все більше зустрічаю людей, що відчувають у собі невідомі, могутні сили, які їх лякають.

Люди бояться цих сил і будь-якими шляхами утримуються проявлятися у світі, бо бояться зруйнувати все навколо, але ще більше – саморуйнування або божевілля. І я стаю провідником до цих сил, і часто ініціюючим шаманом або повитухою, котра приймає їх новонароджені іпостасі та частини. Це радісні та хвилюючі події.


Останнім часом ми переживаємо надто багато найрізноманітніших досвідів: війни, економічні катаклізми, екологія, принизливий поділ на країни вищих та нижчих світів, – все це змушує нас із максимальною швидкістю розвиватися та переходити на нові рівні духовності.


Усі події сучасності – це зовнішні сили, що пробуджують закладені еволюцією чи Творцем у нас ресурси, які були недоступні раніше. Ми возз'єднуємося з нашим Духом. Це і є та сила, яку багато людей почали відчувати в собі.


Трансформация 2020 года

Настає час психічної та духовної революції, що відбувається у нас самих.

Ніякі зовнішні сили, мудреці та правителі не можуть змінити нас усередині. Вони можуть лише сприяти нашому пробудженню! Ми живемо в час психічної революції людства. Вона не може прийти ззовні, а лише зсередини. Зараз відбувається пробудження, на яке всі так чекали, передбачали з покоління в покоління. Клаудіо Наранхо, Джідду Крішнамурті, Георгій Гурджієв та багато інших у своїх роботах та експериментах показували могутність людського потенціалу.


Усе частіше і частіше я зустрічаю людей, що прокинулися від сну, який тривав тисячі років. Я і сама така!) Ми знаходимося в процесі вивчення істинних людських здібностей, які ґрунтуються на тваринній, дикій частині та божественній природі.

Ми не могли дійти до цього раніше. Тому що тільки в ситуації найбільшої небезпеки, людям стають доступні і зрозумілі істини, які не цінні в спокійний час!


Как пережить карантин?

Що я помічаю і над чим працюю:


За часів хаосу та змін раціо безсило. Необхідно відновити інтуїтивне мислення, до якого зверталися у вирішенні складних питань мудреці всіх часів. На цьому рівні спілкувалися зі світом Шекспір, Гомер, Сократ, Будда, Леонардо да Вінчі… Для цього я все більше звертаюся до Id та вивчаю свій внутрішній GPS-навігатор.


Є ще один важливий момент, який обов'язково враховую – вчуся дивитися на світ через любов. Я багато писала про розкриття серця і про те, що навіть фізично це дуже боляче. Я бачу довкола себе багато людей, що багато плачуть. Це ознака того, що у них відкриваються серця, нове бачення та цінності. Раніше подібні стани були доступні лише маленьким дітям і блаженним – зараз ці стани переживають дедалі більше людей.


Щоб упоратися з усіма цими зовнішніми та внутрішніми змінами, звикнути до себе мінливого, потрібні час для тиші та фізичне здоров'я, контакт із природою. Мене зрозуміють люди, які відчувають подібні стани прямо зараз.


І цього замало! Нам потрібна хороша підтримка. І нам ніхто не може дати її, тому що ми всі перебуваємо в однаковому становищі. Ми можемо організувати підтримку один одному.


Ми опинилися у новому місці. Всі водночас у новому місці. Ми придивляємось, вивчаємо простір та себе оновлених. Наступним за нами буде легше. Амінь

bottom of page